Gastenboek tweelingziel.eu


 Waarom deze site?

Met deze site richten wij ons tot mensen die genoeg hebben van 'kommer en kwel' en toch 'spiritueel willen groeien'. Onze ervaring is dat spirituele groei stabieler én eenvoudiger is als men 'werkelijk' vreugdevol leeft. Het is wél 'absoluut nodig' dat men begint met die vreugde te her-ontdekken. Hoe dat kan, vertellen wij in onze blog 'Eeuwige vreugde'.

Er zijn te veel waardevolle mensen die vastzitten in het denken over wat het tweelingzielschap inhoudt. Deze mensen zijn doorgaans zeer gevoelig en goedgelovig. Wat zij lezen of horen is waar. De vraag aan deze mensen (misschien ben jij ook zo) is om meer voor zichzelf te gaan nadenken. De informatie die op deze blog gedeeld wordt, dient dan ook om over na te denken en niet zomaar klakkeloos aan te nemen.

Onze eerste vraag aan jou is; als je informatie leest die afkomstig is van iemand die zich voorstelt als de ene helft van een tweelingziel koppel en er meteen bij verteld dat zij niet samen zijn en er steeds onenigheid is. Geloof jij dan dat hij/zij een helft van de tweelingziel is? Of protesteert jouw hele wezen tegen deze informatie? Stel, iemand vertelt jou hoe een aardbei smaakt maar hij/zij heeft er zelf nooit één gegeten. Is deze persoon volgens jou geloofwaardig? Zo kan je ook informatie wat het tweelingzielschap betreft toetsen.

Verder zijn wij ons bewust van het feit dat de informatie die wij delen niet altijd in de smaak van anderen zal vallen. Dat is ook de bedoeling niet. Wij vragen jou alleen maar om te voelen of deze informatie iets is voor jou. Overweeg en neem dat aan wat voor jou waardevol kan zijn op dit moment in jou leven.

Eddy en Rita 

Alle informatie op deze site mag met iedereen gedeeld worden. Wees gewoon eerlijk en vermeld er aub de bron bij! tweelingzielschap.simplesite.com