27. dec, 2016

Tweelingzielschap alleen maar voor madammen?

Het lijkt wel alsof alleen maar ‘madammen’ hun tweelingziel herkennen. De ‘meneren’ hebben er in de meeste gevallen niets mee te maken. 😙

Als je de verhalen over het tweelingzielschap leest op internet zijn het meestal vrouwen die er over schrijven en in de meeste gevallen klagen zij dat hun ‘zogezegde tweelingziel’ hen niet als dusdanig herkent. Hij is ook meestal; een rokkenjager, hij is ontrouw, hij verstaat hen niet, hij doet hen ‘opzettelijk’ pijn, kortom, hij is een boeman zonder scrupules. 

De vrouwen die reageren op deze verhalen herkennen dan ook onmiddellijk wat er in deze verhalen beschreven staat. Zij gaan elkaar dan ook ‘goede’ raad geven zoals; “Ach, hij staat nog niet zover in zijn spirituele proces, hij is bang voor liefde en koestering, hij kan zijn liefde niet uiten, de verwondingen van de man zitten diep in de ziel en hebben tijd nodig om te helen, je moet hem de tijd geven om te helen, stuur hem jouw ‘onvoorwaardelijke liefde’ en ooit zal hij wel ‘bijdraaien’.”

Madammen, wie zijn jullie iets aan het wijsmaken? 😲

In het ‘Ware Tweelingzielschap’ herkennen ‘beide partijen’ elkaar ‘onmiddellijk’ als dusdanig! Dit is zeker géén proces dat maanden of zelfs jaren in beslag neemt! Het ‘Goddelijke’ heeft daar voor gezorgd! Dat waar het ‘Goddelijke’ voor zorgt, kan de mens ‘nooit’ een hand in hebben! Hij kan alleen maar aannemen en genieten van een ‘voorbeeld-relatie’!

Liefdevolle groet,

Eddy en Rita