14. feb, 2019

14 kalenderdagen, 14 jaren

Voor ons zijn alle dagen van ons leven liefdevolle dagen. Of het nu kerst, pasen, nieuwjaar, Valentijn, … is, de Ware Liefde staat centraal in ons leven. Ieder jaar, iedere maand, ieder uur, iedere minuut, iedere seconde. Geen kleffe liefde waarin men niet zonder de ander kan maar een liefde die zorgt voor spirituele verdieping, voor een verbinding met al wat is. Een verdieping met diepe eenvoudige inzichten die we kunnen delen met elkaar. Waardoor de liefde nog meer gaat stromen naar alles en iedereen. In die zin is, voor ons, Valentijn gewoon een dag als een ander.

Vandaag echter maken we een uitzondering en dat doen wij om te laten weten dat het dit jaar 15 jaar geleden is dat wij in elkaars leven kwamen. De vonk sloeg op 15 maart 2005, de eerste maal dat wij elkaar zagen, over en is een brand geworden die niet meer te blussen is. Eind juli dat jaar gingen we samen wonen. Vandaag 14 febr. is onze 14de Valentijn samen.

En doen wij iets speciaal vandaag? Nee, we zijn gewoon blij met het mooie mooie weer. Bijna 15 jaren van geluk, we doen er nog een paar 100 bij!

Eddy en Rita

Op de foto, wij op Valentijnsdag 2015 in de dansschool waar we toen les volgden.